Valpsidan är nu uppdaterad med färska bilder. Killarna busar nu runt för fullt och de är väldigt sociala allihop. Älskar att få springa med på golvet i köket och speciellt om man får ta en smakbit eller två i mattes hälsenorsmiley, inget ont som inte för något gott med sig brukar de säga. De är bedårande söta allihop och husses hjärta har smält. Första gången jag hört honom prata bebisspråk, ha ha. Det är tur att en av killarna stannar kvar i kenneln så vi har en ulltuss kvar att pussa på förutom tjejerna. smiley

Annars så njuter jag av semestern och att bara få vara hemma, det enda som saknas är det fina vädret! Idag har jag även anmält lilltösen, Elektra, till kurs. Skall bli roligt att börja arbeta med henne fram i augusti då denna tjej verkligen vill..

Puppy page is now updated with fresh pictures. The boys are playing around wild and are very social everyone. Loves to run with us in the kitchen floor and specially if they could get a tasty bite or two in the back of our feetsmiley, nothing evil that doesn´t have any good within as they use to say. They are wonderful everyone and my husbands heart has really melted. First time I have heard him talk in babylanguage, hi hi. Luckely one of the boys will stay in the kennel so we got one bear to kiss on, and not only the girls.smiley

Otherwise I enjoy my vacation and just to be at home, the only thing missing is the fine weather! Today I have signed our youngster, Elektra, for a obedience class. It shall be fun to start working with her in august as this girl really wants to…