Idag firar vi vår nyblivna veteran Lapplyans Queen of Catalina. Det känns som igår man var och hämtade hem det lilla knyttet hos Lena och nu är hon en medelålders dam smiley. Catalina är den snällaste och gosigaste tik man kan tänka sig, hon är dessutom mamma till vår H- och A-kull och hennes trevliga temperament ser vi även i hennes valpar.

Ur A-kullen behöll vi hennes son M. Appollon kvar hemma hos oss och M. Asterion som bor hos fodervärd. Dessutom finns även hennes dotter ( M. De Hex) ur H-kullen kvar inom familjen då Häxan bor hos mina svärföräldrar.

Vår guldklimp är helt klart värd sin vikt i guld, massor av mys blir det idag. Vi sänder även ett varmt grattis till hennes syskon. På bilderna nedan ser ni Catalina med sin far Fjällfarmens Floyd, som 4-5v valp och en nyligen tagen bild.

Stort grattis gumman!