I tisdags var vi på norra Älvsborgs Kennelklubb anordnade ringträning vid klubbstugan på Restad gård. I år har de utökat ringträningen med några ytterligare tillfällen, jättebra träning för hundarna att komma igång inför årets utställningssäsong! De kör på tisdagar 18.30-20.30 om någon är intresserad så finns mer info på www.nakk.se

Åkte dit med Kaisa och Ella. Appollon följde med som moraliskt stöd (han ville inte stanna ensam hemma när det var något roligt som hände och han fick åka bilsmiley). Ella tycke det hela var jättespännande och hon visade verkligen alla hundar att titta här är jag. Lite voffande och massa pussar blev det, gud så hon gjorde sig till. smiley. Ringträningen gick bra och hon fattade snabbt att hon skulle springa på med de andra runt, och triangeln togs med bra steg och huvudet upp. Nu ska vi bara få till att stå fint också.

När det var dags för Kaisa och vi stod och väntade så var det två hanar som rök ihop, hon blev då rädd och lite osäker på allt, men efter att vi stått i lugn och ro ca 10-15 minuter så släppte det igen och hon sprang med ett härligt steg! Undrar om hon blir lika showig som mamma Freeze?