Igår var vi hundvakt åt mina svärföräldrar. Med våra egna hundar och deras blev det totalt 7 st hemma i huset i åldrarna 11, 8, 6, 4, 3 och två 1-åringar. Inget gruffs utan bara glada och svansviftande jyckar. Lite ommöblerande fick det dock bli hemma på mattornas placering för att inte äldsta damen som är lite stel i leder skulle halka på parkettgolvet.

Sally är 11 år och en gomodig Golden reteriever som tar livet med ro, gammal dam som hon är. Hon bor tillsammans med Häxan (Magiica´s de Hex), en tik från min första kull som blir 6 år nu i slutet på september.

Häxan är en liten sprallig och bestämd dam.

Att ligga i soffan och gosa är något som släkten gillar. Häxan med mamma Catalina och halvbrorsan Appollon passar på att få lite mys av Anders.

Sally, Elektra och Kaisa i köket.

Kaisa leker tittut…. Var är jag?

Här är jag!

Gamla damen passar på att vila istället.