Igår genomförde jag BPH med Ella och Kaisa på Sandens hundskola ute vid Torslanda. Det var roligt att följa allas hundar.

Kaisa gick sitt test efter lunchstoppet. Överraskningsmomenten gick galant, ingen rädsla här inte. Främmande person noterade hon men sket totalt i. Underlagen traskades galant över och skottberörd är hon inte. Vi viltspårar ju och anlagsspåret och proven där innebär ju skott som avlossnas precis innan man kommer fram till klöven, så hon markerade det bara med aha…vad gör vi nu matte. Vilken hund, är så nöjd. Trygg och stabil i alla moment. Inte helt oväntat matfixerad smiley.

Ella startade sist på dagen i och med att hon precis avslutat sitt löp. Denna tjejen älskar allt och alla. Hon släppte snabbt både overallen och skramlet och reagerade ungefär som jag förväntat mig. När den främmande personen kom fram skällde hon lite avvaktande men tog sen kontakt. Svansen gick dock hela tiden. Underlaget var lite otäckt första vändan, men sen släppte hon det och gick med. Inte heller Ella är skottberörd, det känns skönt. Testledaren sa efter avklarat test att det var den mest sociala hund de sett idag, och det stämmer verkligen. Sen tyckte hon att Ella var otroligt söt smiley

Mina egna hundars resultat speglar ungefär det jag förväntade mig. Härliga tjejer vi har!