E-kullen växer och frodas. Killarna är strax över fem veckor gamla och det börjar bli fullt ös. De är nu registrerade i SKK och fått sina namn. Ädelstenar allihop, likt halvsyskonen i L-kullen och mor från T-kullen. För mer information besök www.magiicas.com där kullen finns presenterad under sidan för valpplaner samt under kullar/E-kullen.

Eldagat – (bild1) ”Gottis” killen för mod, styrka och energi. Som har själens passion ”the fire within” för känslan a att vila agera även om du inte är helt säker på vad som är rätt att göra just nu. Att vara 100 % levande, stödja självförtroende och inre styrka.

Eldopal – (bild 2) ”Ello” den lille filosofen och upptäckaren. Som ger passion, framsteg, förändring, variation och mystik. Hjälper oss att se och förstå de föränderliga upp/nedgångarna i vår existens för närvaro och upplevelsen i nuet.

Epidot – (bild 3) ”Eppi” den sociala killen som står stabilt med alla fyra tassarna på jorden. Som hjälper dig att se och utveckla andlighet och intuition. Att släppa taget om negativitet och förstärka egen kraft. Tillför en känsla av hopp och balans i kropp och själ.