Idag har jag och Appollon varit på utställningsträning i regnet ute på Norra Älvsborgs klubbstuga. Han skötte sig väldigt fint och tyckte det var roligt att träffa andra hundar. Favoriten var en tvåårig Eurasier hane. Vi åkte dit för miljöträning och för att komma igång efter vintern. Till helgen är det dags för vårens första utställningar. Jag har anmält Elektra och Appollon till SKK´s utställning i Larv och på söndagen ställer vi alla tre på SLK Västras utställning på Skara BK. Dit kommer även Azze med sin matte.

Azze och matte Smadar är för övrigt igång med sin lydnadsträning nere i Kungälv. Ni kan följa hans blogg på www.magiicasasterion.blogg.se Se bara på nedanstående bild som jag lånat från hans blogg, hur han riktigt strålar av glädje där han flyger över hindret. Tack för att ni tar så väl hand om honom! Skall bli roligt att träffa er alla till helgen.

För övrigt håller jag på för fullt att planera valpträffen, återkommer inom kort med information och inbjudan till er valpköpare i H- och A-kullen.