Idag var vi nere utanför Lilla Edet och hälsade på Azze och hans fodervärdsfamilj. Vi hade bestämt att försöka träffas under semestern och nu var det dags. Azze blev verkligen glad över att se oss igen. Började förmiddagen med en skogspromenad med Azze, Appo, Elektra, jag och Théo, Azzes matte Smadar och lillmatte Linda. Sen fick hundarna vila en stund medan vi la ut spåret och tog en fika. Vädret sprack upp till strålande solsken och puh så varmt det blev. Men skam den som klagar, det var underbart!

Vi tog även en tur till kaninerna och kikade på de kaninungar som fötts under våren och de senaste dagarna, tyvärr tog jag inga bilder med gud så söta de var de små liven. Speciellt de tvåfärgade (Tan, svart i färgen precis som lapphundar kan vara), helt underbara små! Så är det någon som är sugen på att skaffa en kanin så finns det små bebisar på www.bäcks.se smiley

Det var premiär för killarna och Elektra som aldrig tidigare kört viltspår, och även för mig. Först ut var Azze som stack näsan i backen och fullföljde spåret direkt. Vilken kille, han har verkligen växt till sig även mentalt, bra jobbat. Appollon var mer avvaktande men när han väl fattat galoppen så gick det sakta med säkert mot målet. Klöven var han lite konfunderad på, men det gick att smaka på den så jättefarlig var den nog inte.

Elektra, ja vad skall man säga om denna tjej? Ha ha jag kan inte annat än skratta. Hon är verkligen så speciell. Ut ur bilen som ett jehuu och sen till platsen för spåret, där hittade hon flugor och fjärilar, humlor mm att jaga. Vaddå spåra, jag vill leka! Först var tanken att Linda skulle gå med henne men Elektra kikade bara efter matte så jag fick ta över. Visade henne blodstarten och lät henne lukta runt en stund. Till sist gick väl ett ljus upp och hon satte fart, men det gick då undan också….. Klöven undersöktes noga och då hon förstod att detta var hennes byte ville hon inte gärna släppa det. Dock blev hon tvungen. -Dumma matte! Fast hon insåg ganska snabbt att hon fick göra om det roliga en gång till på ett annat spår, och då var det inga tvivel. Hon visste ju vad som väntade i slutet. Se bildbevis nedan:)