Utställningen i Skara bjöd på vackert väder, trevliga människor och vackra lapphundar som vanligt. Fast luften var tung av gula pollenmoln höll alla humöret på topp. Först ut var valparna och juniorerna. I unghundsklassen där vi ställde Azze och Appollon som båda fick kvaliten – excellent – enligt nya utställningsreglerna. Azze blev 1:a med CK följt av Appollon som blev 2:a också med CK. Detta innebar att de senare tävlade vidare i konkurrensen i hanhundsklassen. Där blev de dock oplacerade men Azze knep reservcertet. Grattis!

När det var dags för öppna klassen för tikar så stod solen högt och det var bra varmt på planen. Catalina visade sig dock bra men fick för dagen nöja sig med kvalitetsbedömningen – very good – och gick inte vidare i konkurrensbedömningen.

Hade tyvärr inte möjligheten att fotografera idag…smiley så ni får nöja er med resultat utan bilder.