Äntligen har man semester, 5 hela långa veckor att bara njuta, lite måleri- och tapetseriarbeten hemma först varvat med förhoppningsvis massa sol, sen ett par veckor i Kungshamn. Känns härligt…

Förmiddagen har idag använts till att påbörja tapetseringen i lilla köket på övervåningen. Blir riktigt bra…. Men då solen så snällt tittade fram kan man ju inte bara stanna inne. Både i går och idag har jag och barnen varit och badat. Igår fick Elektra följa med, gud vad glad hon var.

För att inte tala om vad matte är! I fredags var jag och Anders i Göteborg och ögonlyste Elektra hos Inger Carlsson. Jag bokade en tid då vi för ett tag sen upptäckte en större vit fläck över irisen i höger öga och en mindre i kanten av irisen på vänster. Hade riktigt ont i magen och oroade mig massor för vad som kunde vara fel. Det visade sig vara helt ofarliga fettkristaller som enligt veterinären kommer att försvinna av sig själv. Inget som påverkar hennes syn alls. Visserligen ska ju inte Elektra gå i avel, men man vill ju ändå att sina små bebisar ska få vara friska.

Avslutar med att önska alla en riktigt trevlig semester med mycket sol och bad. Nu kommer solen för att stanna (hoppas jag). I kommande helg är det dags för utställning i Köping, dit jag ska med Kaisa, hennes uppfödare och mamma Freeze.