Ni glömmer väl inte att vi har kennelträff nu på söndag den 31 augusti. Har haft ett ganska fullspäckat schema så jag har inte hunnit lägga ut träffens övningar på hemsidan förrän nu. Olika aktiviteter kommer att erbjudas. Tanken är en liten tipspromenad med lite happenings på vägen för både hund och ägare, prova-på-spår (godisspår, viltspår och ev personspår), och kanske några enkla rallylydnadsövningar mm.

Eftersom vi kommer bjuda på enklare förtäring vill jag gärna veta hur många av er i familjen som dyker upp och om det finns några allergier att ta hänsyn till. Glutenfritt kommer att finnas.

Vi beräknar med att hålla på mellan kl.11-16 och hoppas på fint väder! Några vet jag kommer ansluta lite senare. Samling hemma hos oss.

Ta med leksak till hunden, något smarrigt godis till träningen och regnkläder och stövlar ifall ni vill prova på spår i skogen. Jag hoppas dock regnet lyser med sin frånvaro! Har ni kamera med tar jag gärna del av foton efteråt för att lägga in på hemsidan mm. Jag kanske inte hinner fotografera alla själv.

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning Ann Gustavsson
Kennel Magiica´s