I helgen har jag varit iväg på SLK Västras rasklubbsutställning i Skara. For upp på fredag eftermiddag för att ställa iordning allt tillsammans med resten av styrelsen. När vi var klara för kvällen for jag och sonen till Falköping för att övernatta hos mina föräldrar. Vaknade upp tidigt lördag morgon med snöblandat regn! Usch, det kändes inget vidare, men iväg till Skara igen bar det.

Dagen bjöd dock mestadels på uppehåll och vi hade en otroligt trevlig utställning med massor av fina hundar. Deltagarantalet var högt i år, så kul. Två av mina killar ställdes ut i juniorklassen, både ekipagen med mattar som handler skötte sig exemplariskt.

Magiica´s Rubinii ställdes av sin matte Marianne. Han är en otroligt charmig kille och han visade upp sin allra pussigaste sida till domaren. Kritiken var fin och rättvis för hans ålder och han fick ett very good för dagen.

Här springer Binni först och efter kommer Ådi.

Ådi ställdes av sin fodervärd/ tillika matte Ulrika. Han fick ett excellent och gick vidare i konkurrensen där han slutade på en 4:e placering.

Grattis till er allihop!

Ravna lånades ut till en tonårstjej för att vara med i barn med hund bedömningen och skötte sig jättebra. Efter lunch var det dags för mig att ställa henne i juniorklassen. Även hon fick bra kritik och ett very good i sin klass, precis som brorsan. Är så nöjd med deras första officiella utställning.

Emellan klasserna var det jobb som stod på schemat i kaffeterian mm. Jag hann därför inte titta på alla hundar som ställdes ut, utan koncentrerade mig på mina killar och Ravna som jag ställde själv. Kaisa lånade jag ut till hennes uppfödare Anne-Lie på Smarty´s kennel, så hon fick ställa ut henne i öppen klass tikar. Kaisa fick ett very good i klassen.

Det blev en lång dag, men vilken härlig utställning vi haft! Tack alla för att ni deltog och gjorde detta till en trevlig dag i Västra!