Den 19 september for jag tillsammans med Familjen Almér ner till Sandens hundskola i Torslanda för att genomföra BPH med Magiica´s Ravna och Ådi (Oden). Tidigare på morgonen genomförde Magiica´s Rubinii sitt prov med familjen Sjöö. Tyvärr så låg provtiderna så att hundarna gick olika tider, de på morgonen och vi andra på eftermiddagen så jag var inte på plats och kunde se dem. Rubinii gjorde bra ifrån sig och visade sig vara den stabila kille vi redan visste. Grattis!

Ravvi var inte riktigt överens med överraskningsmomentet (upphoppande siluett), men släppte det dock helt och snabbt vid passagerna förbi för att sedan hantera både skrammel och närmande person utan rädsla. Fröken är på väg in i förlöp och var inte riktigt i bästa dagsform. Ådi (Oden) genomförde testet med toppenresultat, trygg i allt. Alla tre med skott utan visad rädsla. Det är ju toppen med tanke på att de även tränas och tävlar i viltspår. I R-kullen är det 4 av 6 valpar som utför spåraktiviteter, 3 viltspår och 1 personspår!

Nu kör vi slutspurten snart inför vintern och ett par spår är inplanerade innan snön lägger sig. Förhoppningsvis har vi ett par nya spårchampion inom kenneln inom snar framtid.