Nu börjar höstens planering att sätta sig. Vi kommer att åka på en del utställningar, gå på kurs, hålla kennelträff och arrangera en ny fårvallningshelg. En mycket spännande höst med andra ord. Håll utkik efter våra planerade aktiviteter på hemsidan och i vår Facebook grupp. Hör av er om ni vill delta vid något tillfälle.

Vi kommer inom kort att annonsera om en spontan kennelträff (promenad) i vårt närområde. Då hoppas vi att så många av er valpköpare som möjligt vill och har möjlighet att komma. Dagen blir vad vi gör den till, oavsett antal deltagare. Givetvis är detta kostnadsfritt!!

Vi söker fodervärdar inför hösten, rätt hem är A och O för oss. Det är otroligt viktigt att få ett bra samarbete, tät kontakt och att vi delar samma tankar om hundägande/ aktivering då det är framtida generationer vi planerar för. Ni ska bo i närheten av vår kennel (inom 1h/ resväg). Vi har absolut ingen brådska att placera ut hunden. Hittar vi inte rätt hem så stannar den kvar i kenneln. Eventuellt har vi också en vuxen hund som söker nytt hem. Ta kontakt med oss för mer information.

Just nu njuter vi av att ha några veckor kvar på sommarsemestern, medan många andra redan börjat arbeta igen. Hundarna njuter precis som vi smiley.

Ta väl hand om era fyrfota vänner!