Precis som under 2020 har våren 2021 fortsatt i pandemins tecken, något som på många olika sätt påverkar oss alla i vardagen, både privat och i livet runt omkring. Detta har bland annat inneburit att vi inte kunnat hålla våra årliga kennelträffar/träningshelger tillsammans med er valpköpare. Det är viktigt att vi fortsatt hålla i och hålla ut!

Vårt bloggande här har legat nere under en mycket lång tid, och så även uppdateringarna på hemsidan. I höstas beslutade jag därför att det var det hög tid att göra något åt revideringsbehovet. Under vintern har en helt ny grafisk profil arbetats fram för kenneln i samverkan med kreatör/illustratör. Därefter har vi lagt ned många timmar på att uppdatera alla delar som krävts. Stort tack M.Ö för all hjälp och det proffsiga resultatet!

Tanken var att vi skulle varit klara mycket tidigare och lanserat den reviderade hemsidan redan under januari, men av olika anledningar har arbetet blivit rejält förskjutet. Det tar alltid mycket längre tid än vad man tror att ”tänka om och göra nytt” samt att familjen alltid går först, både två- och fyrbenta. Dessutom har våren varit mycket tung då vi behövt säga hej då till både en god vän, samt till två av våra egna fyrbenta familjemedlemmar Elektra och Appollon som lämnat oss i stor sorg med bara 2 månaders mellanrum. Saknaden är mycket stort, vi kommer för alltid minnas dem.

Men livet går vidare och vi blickar nu framåt. Igår var jag iväg på fårvallning med några av våra hundar och nästa helg ska vi iväg på viltspår. Tur är att det går hålla gott avstånd till andra ute i skog och mark.