I onsdags kom Azze till oss för att tillbringa helgen här medan familjen är bortresta. Eftersom han är ensamhund hos foderfamiljen var det ju jättekul att komma till oss och träffa resten av Magiica´s gänget. Mamma Catalina var inte riktigt lika överförtjust utan tyckte han var en stönig tonåring. Så hon har tillfälligt flyttat hem till min sambon föräldrar under tiden Azze är här för att ha det lugnt och gott med deras hundar som inte bråkar med hennesmiley.

Resterande gänget, Azze, Appo och Elektra busar runt i snön. De är överlyckliga över att det kommit (och kommer att komma) mer snö. Vi tvåbenta är inte lika övertygade om att detta är så kul. Visst är det mysigt med snön, men någonstans kommer man till gränsen att nu får det räcka! De lovar 20-30 cm mer under natten och morgondagen, som om inte de 60-65cm hittills räckersmiley. Det mest positiva är väl att vi har turen att ha unghundar som är under uppväxt och snön är kanon för att bygga upp deras muskulatur, och pälsar. Så jag är bara glad över att de älskar snön och leker ute. Sen är ju sonen glad över att kunna åka pulka med sina kompisar.

Tja, vad skall vi berätta om lille Azze då? En härlig kille, så grov och välpälsad och kärvänlig. Han missar inget, utan när de andra sover och jag grejar så står han bredvid och kollar in läget. Det kan ju komma en godisbit eller två… Ännu har vädret inte passat för att ta skapliga bilder ute, men ett par inne har det blivit. Först ut Azze som fått ett smarrigt ben, sen Appo, fick en härlig bild på alla tre men sen tyckte Elektra att en närbild är bättre. Sist killarna som väntar på att gå ut.