Lägger in några bilder på våra avkommor mellan Catalina och Majålkes Kero. Först ut är Magiica´s Appollon. Killen har verkligen växt till sig det sista och börjar nu grovna. Nu har det blivit dax för första fällningen och små ljusa tussar sticker ut här och var i pälsen. Åh vad han kråmar sig när jag borstar honom. Han har utvecklat en alldeles egen morgonrutin här hemma. När vi vaknar hoppas han upp i sängen och kryper ner vid våra huvudkuddar, sen pratar han högljutt. Precis som Chewbacca i Starwars-filmerna. smiley

Nästa bild visar Magiica´s Asterion. Mina fodervärdar älskar denna killen och gör ett bra jobb med honom. Eftersom de bor nära så försöker vi träffas med jämna mellanrum. När semestern drar igång skall vi ordna en träningsdag igen.

På första platsen har Magiica´s Argos – ”Tyr” alldeles själv placerat rumpan. Bilden har jag lånat från mattes sida på facebook. Hoppas det är okej Sofi!

Har fått lite uppdateringar från Magiica´s Adonis – ”Rico” som bor i Säffle med husse Börje och matte Karin. Allt går bara fint, dock är lillkillen just nu lite trött då husets taxtik löper. Tack för bilderna! Han är verkligen lik brorsan Appollon här ovan.