I lördags var jag i Mjöhult på Svenska Lapphundsklubbens (södra distriktet) utställning i Mjöhult och ställde ut Catalina och Appollon. Med oss var också Azze och hans fodervärd. Båda killarna fick en 1:a i juniorklassen och Azze placerade sig som 2:a med HP och Appollon som 3:a i konkurrensen. Catalina fick en 1:a i öppen klass och placerade sig på reservplatsen i konkurrensen. Fröken är inte så värst intresserad av utställningar och är förnärvarande lite rultigsmiley. Tack Pia för handlerhjälpen med Appollon!

På söndagen ställde vi samma hundar på SKK´s utställning i Sofiero. Även här fick killarna en 1:a i juniorklassen och sen placerade sig Azze som 2:a och Appollon som 3:a i konkurrensen. Catta fick för dagen nöja sig med en 2:a och var färdig för dagen.

Ovan kullsystrar: Till vänster Lapplyans Queen of Catalina med matte Ann och till höger Lapplyans Queen of Oldsmobile med matte Pia. Nedan: killarna i språng i ringen

Ovan: Magiica´s Asterion, en stilig kille på en tyvärr suddig bild. Kameran krånglade i det fuktiga vädret. Nedan: Magiica´s Appollon

Magiica´s Appollon

Man blir trött av att visa upp sig. Appollon sover gott i sängen i den hyrda stugan.