Förra årets bild, men vad gör väl det när det ser ut så här hemma även nu. Massor av snö och kallt. Hundarna stormtrivs i kylan och vill knappt gå in. Vi gick från inget alls till allt på en gång. Härligt att slippa tö och slask, så länge det nu varar.

Elektra lägger sig ner rätt som det är på promenaderna och rullar sig på rygg och man ser hur hon bara njuter. Hon hoppar som en gasell i djupsnön istället för att gå på vägen. Hon har växt till sig mentalt bra under hösten, fortfarande sprallig men mycket mognare. Har höga förhoppningar på tjejen. Hon slutar aldrig att förvåna en.

Catalina hon går på som en ångvält smiley under snön smiley. Tyvärr har hon lagom fällt all underpäls så hon ser just nu pytteliten ut jämfört med de andra. De sista månaderna har vi dessutom kämpat mot hennes extra kilon, och nu vunnit. En helt annan hund, så pigg och glad. Fel foder kan påverka mer än man tror. Nu har vi hittat rätt!

Har haft en tuff arbetsvecka med sena kvällar och hektiskt tempo så det var riktigt gott att sluta tidigare idag. Tog en lång promenad med hundarna och kände hur kroppen gick ner i tempo igen. Underbart! Tyvärr glömde jag kameran men ska försöka att fota lite i helgen istället om vädret tillåter imorgon. Då är planerna att först julhandla lite och sen tillbringa tidig eftermiddag på berget och en tur med de fyrbenta.

Ni valpköpare får gärna sända vinterbilder med era hundar till mig! Till våren är inplanerat ett MH, återkommer om plats och datum!

Hoppas på att få se en del av er på MY dog i januari. Ta hand om era hussar och mattar i jul!