Vintern håller oss fortfarande i sitt grepp, kyla, halka och minimalt med solsken. Det får vilken människa som helst att falla i dvala. Visst tycker jag det är härligt med en riktig vinter och att pulsa fram i snön, så länge vi slipper blötsnön. Fast i ärlighetens namn föredrar jag sol och värmesmiley.

Jag och hundarna har njutit av långa vinterpromenader och bus i snön, och verkligen försökt att utnyttja det lilla dagsljus som finns. Dock är det svårt att hitta stunderna speciellt som arbetet även det krävt en hel del under hösten. Nu ser jag fram emot ljusare stunder och lite ledigheter. Det går fortare än man tror.

Planeringen inför våren är i full gång. Än så länge är det lite lösa planer men det känns gott att ha något att gå efter. Först ut väntar röntgen för killarna i A-kullen. Därefter är det dax för mig och Elektra att sätta igång med träningen. Tjejen är nämligen anmäld till en viltspårskurs som kör igång i april. Det ska bli kul att se vad hon tycker om detta. Elektra är ju en arbetsglad och vaken tjej som gillar när det händer något. Ständigt på allerten.

Vi ska även få till en valpträff under våren. Helg är inte spikat ännu men jag kontaktar er valpköpare så fort jag har bestämt mig.

Givetvis ska jag försöka åka ner på SLK Västra:s årsmöte i Göteborg den 27 mars. Samt till Riksstämman som i år är i Gränna 2-4 juni.

Har spanat in vårens utställningar och planerat in några av dem.

– 7 maj, Nat Lidköping

– 8 maj, SLK Skara

– 3 juni, SLK Gränna

– 5 juni, Int Vänersborg

Sommaren/hösten bjuder på lite lösare planer. Men jag kan tala om för er att 2011 ska bli ett spännande år! Vem vet vad vi har på gång?smiley

Nedan: En bild på Magiica´s Argos. Denna hane är så lik mamma Catalina i sitt uttryck. Tack Sofi och Dick för de fina bilderna ni skickat.