Ovan en bild på familjens centrumfigursmileyElektra.

Elektra är en fröken som älskar att vara i fokus (utan att det på något sätt blir störande). Hon är älskvärd och visar det gärna också. Att ligga i knät, tätt tätt intill, eller bara vara där vi är, familjen är hennes allt. Inte nog med att hon är fruktansvärt söt, vet om det och utnyttjar det. Till råga på allt är hon också väldigt rolig. Man undrar ibland vad som rör sig ”där uppe” på henne. Leka, är hennes motto, något hon ser till att alltid ta tillfället i akt om det tillbjuds. Mina planer var egentligen att i år kunna använda henne i avel. Människan tänker ju i första hand med hjärtat, vilket är bevisat, men man måste också vara kritisk, ta sig tid och tänka igenom sina val.

Elektra är och förblir en sällskapshund, inget annat. Med facit i hand så har hon inte de kvalifikationerna som befogar att hon skulle bli en avelstik. Därför kommer vi på Magiica´s kennel inte att ha någon kull i år.

Däremot har vi andra spännande planer….