Idag var jag iväg till Tjörns brukshundsklubb igen, där det var dax för näste hane i A-kullen att testas, Magiica´s Asterion. Mötte upp Smadar och Linda (hans fodervärd m dotter) vid MC Donalds i Stenungsund och for vidare. Vi fick vänta ett tag på klubben för att de var försenade med tidigare hundar. En salig blandning, två Chinese powder puff, en Rhodesian ridgeback och en Flat coated reteriever var före oss i startkön, sen följde en flock schäfrar. Kul att se att även såna raser som vanligtvis inte brukar mentaltestas gör dettasmiley.

Kl 10.30 var det dax för Azze. Han skötte sig jättebra genom banan. Vilken kille, har sagt det förut och säger det igen. Så grov och stabil. Ni gjorde ett jättebra jobb tjejer och nu har även Azze känd mental status! Ska bli riktigt kul att får visa upp honom nästa helg på utställning.