Nu äntligen är det snart semester. Bara några arbetsdagar kvar. Visserligen hade vi försmak på sommar och sol under v 25 då jag och barnen var i Turkiet, men svensk sommar på västkusten är ändå speciell. Två veckor har vi tänkt att tillbringa i sommarstugan till att börja med… Vad resten av semestern bjuder på är ännu oplanerat.

Det är en och annan utställning i sommar med killarna, men så där jättemycket är inte inplanerat utan jag känner att det kan vara skönt att bara ta det lugnt. Vi kör annars på med viltspårsträningen, något som Appollon tycker är jätteroligt. Till hösten ska vi försöka ta och i kragen och göra anlagsprovet.

Catta är inne i sin fällperiod och ser nu ut som en rugguggla och Elektra är på gång att börja löpa. Fast några valpar är inte aktuellt. Jag kör lite agilityträning med Elektra, och det går med en rasande fart. En allert dam det där smiley. Nedan följer några bilder som min dotter tagit på Appollon och Elektra. Bilden på Catalina är från i somras, men ack så charmig där hon ligger.

Ha en bra sommar!