Imorse tog jag bilen ner till Lilla Edet för att möta upp Smadar, Azze och Sune för att gå viltspår. Sune hade lagt ut spår till oss, både dagen innan och samma morgon för att vi skulle kunna gå med båda killarna. Vädret var helt underbart, solen sken och det var precis lagom varmt.

En underbar vy bild från kullen. Jag höll i kameran medan Azze och Smadar gick i spåret och var bara tvungen att föreviga denna utsikt.

Vår spårläggare och ledsagare, Sune.

Appollon var först ut i spåret, han fick ett spår som Sune hade lagt ut tidigt i morse. Det gick lugnt och sansat och han var mycket fokucerad på uppgiften, trots att Sune fixat lite klurigheter med åtgång. Killen fick mycket beröm, roligt!

Näst ut var Azze som ligger lite längre före i sin träning, då Smadar haft mer tid än jag till att träna, så han fick ta spåret som legat sedan dagen innan. Vilket han skötte galant.

Vi hann även med att ta en ”go-fika” i skogen med mitt medtagna kaffe och nybakta kakor som Smadar hade med.