Hösten har bjudit på mycket läsning i och med mina distansstudier på Göteborgs universitet och därför har hemsidans uppdateringar legat nere. Har dock heller inte haft något nytt att komma med förut. Fast nu vill jag ta tillfället i akt att presentera vår nya lilla tjej, Kaisa (kavat). smiley. För ungefär 4 v sedan var jag iväg och kikade på denna lilla tjej och hennes syskon hemma i Mariestad.

Det var en jämn kull med fina vinklar och härlig pälskvalité och så söta så man inte kunde annat än att smälta. Detta var den tredje kullen jag hälsat på hemma hos Anne-lie eftersom det är ju mysigt att få lite valpmys emellanåtsmiley. Har varit jättesugen på hennes tidigare kullar, men av en eller annan anledning har det inte passat just då så jag har fått avvakta. Fast nu…ja nu var både tiden rätt och kombinationen i stamtavlan mycket intressant. Helfinska linjer med mycket bra hd-statistik som även dessutom är mycket snygga! Vi har valt att kalla denna lilla madam för Kaisa (kavat) då hon är helt orädd och klev rakt in i vår tidigare flock av hundar som om hon inte bott någon annanstans. Det märks verkligen att Anne-lie och Anders är glada i sina hundar och valpar. Så socialt tränade! Första natten väckte hon i och för sig mig och husse redan klockan 4, men vad gör det när man har ett par underbart plirrande mörka valpögon som tittar på en?

Tack att jag fick äran att ta hem denna tös Anne-lie. Det ska bli kul att få visa upp denna tjej framöver och tills dess ska vi gosa in oss riktigt här hemma.