I torsdags åkte jag och min dotter upp till Järfälla för att övernatta hos en kompis inför fredagens Stockholms tur. När vi gick upp på fredagsmorgonen snöade det i området. Vid 9-tiden var det dags att fara in till stora Staden för att möta upp gänget från Finland. Resan gick fint och vi var ute i god tid, precis innan färjan la till. Med färjan kom nämligen vår nya lilla tjej, Staalon Elohopea. Ella – som vi nu har valt att kalla henne, kom tillsammans med Tiina Soininen och hennes goa hanne – Staalon Åregano. Vilken stilig kille han var. Har tidigare bara sett honom på bild så det var riktigt kul att få se honom i verkligheten.

På bilden, som tyvärr inte gör honom rättvisa eftersom den är tagen med mobilen är Staalon Åregano. Vi hoppas att det gick bra för dem och deras kompisar på Hund 2011 i Stockholm nu i helgen!

Ella sov hela vägen hem från Stockholm och väl hemma var det full fart. Kaisa som hittills varit minst tyckte nog det först var lite äckligt med en liten som till råga på allt hängde henne i pälsen, men sen var det full fart. Annikki och Anne på Staalon kennel har verkligen gjort ett bra arbete med socialisering av henne. Så stabil och lättsam att ha med att göra. De har även varit helt underbara med arrangemangen kring köp och leverans av valpen. Nu ska vi tillbringa tiden framöver med att lära känna Ella. Mer bilder med uppdateringar om hur det går kommer framöver. Nedan lite bilder på Ella och hennes föräldrar.

Staalon Elohopea (fler bilder finns i galleriet) är efter:

Pompparinniityn Unikuva och Lecibsin Sakarias