Julen har som vanligt bjudit på en massa god mat och trevligt sällskap. Snön har dock uteblivit och igår kom dessutom stormen förbi och hälsade på en stund. Usch vad snålkallt det blev ute. Småttingarna gillade inte alls det. Det blev mest innemys med film och godis framför tvn och vovvarna sovandes på filten bredvid.

Idag åkte vi ut en sväng och kikade på mellandagsrean, men bara en kort stund. Det blev inköp av ett par nya mattor till sovrummet och lite mat inför kvällen. Väntar tills den värsta mellandagsrushen lagt sig innan jag tar en kik i klädaffärerna, där den värsta trängseln brukar vara. Dessutom ska jag tillbaks och jobba imorgon igen och vill bara kunna slappa lite innan det är dags att knega. Väl hemma var det dags att laga lite lunch, mustig kantarellsoppa gjord på torkade trattkantareller jag plockat under hösten och lite vitlöksbröd i ugnen. Mums! Sen lite vardagsstädning, grus grus och åter grus finns i överflöd nu när det är så här trevligt väder ute. Blött och geggigt. Vill ha snö!, (fast bara lite lagom mycketsmiley).

Tog en tur med bara de små efter maten och passade då på att ta lite foton. Hmmm, dags att byta kamera märkte jag då de inte alls blev som jag ville med vår gamla digitalkamera. När Michaela är hemma igen efter sin skidresa ska hon få ta lite nya kort med sin systemkamera. De fyra första bilderna nedan är på Kaisa, de andra på Ella och sist båda tjejerna som har fått syn på ankorna i dammen i Björkåsparken. Hmm knepiga små djur verkar de tänka.