Vad kan väl ha hänt med detta söta lilla jordiga tryne? Sambon ringde mig idag på jobbet och berättade att hundarna varit ute i hundhagen i trädgården idag när han städade inne. Helt plötsligt så var där bara tre hundar, när han släppte ut fyra? Panik, panik! (Dock hade detta ju löst sig helt naturligt enligt töserna, redan innan han ringde mig). Fröknarna bus har grävt ett djupt hål i gräsmattan och Kaisa stod helt enkelt över Ella där hon låg nere i gropen, vilket husse först inte såg. Kameran hämtades och ögonblicket förevigades.

Är du där nere?

Finns det fler?

Jag gräver lite djupare!

Vad glor du på husse, har du aldrig sett en grävmaskin?

Två nybadade små tjejer efter sina eskapader i trädgården. Husses städning utökades till att även innehålla en del hundbad.

——————————————————————————————————

På nyårsdagen tog jag en långpromenad med Elektra och Appollon. Klart väder och så där lagom varmt. Hundarna njöt verkligen av den kalla luften, och Elektra passade på att mysa i de frusna vattenpölarna, men Appollon undrade nog om hon hade en skruv lös?

Det är gott att rulla sig i isen, speciellt om man fäller som sjutton just nu.

Gud vad hon är fånig, är hon klar snart så vi kan gå vidare matte?

Marken lyser fortfarande grön hos oss, mossan hade vackert mönster i skogen. Vädret bjuder på lite inslag av regn då och då, men snön då? Var är den?

En trött nyårsfirare inleder tolvslagen genom att kika på fyrverkerierna, någon minut senare när det smäller som värst ser det ut så här på köksgolvet…

Med detta inlägg vill vi på kennel Magiica´s önska alla ett Gott nytt och en god fortsättning på det nya året!