Vädret inbjuder inte till någon längre utevistelse just nu, kallt och regnigt om vartannat. Inte nog med det så har jag även legat sjuk i hög feber och förkylning sedan helgens regnoväder på utställningen i Vänersborg. Nerbäddad har tvn och datorn varit min enda vän emellan sovstunderna. Är fortfarande risig och frusen smiley.

Har passat på att forska fram lite bilder och information om hd-statistik för mina hundars släktingar. Ni hittar nu separata sidor vid respektive hund på vår webbplats, se länken med titeln – Stamträd. Alla sidor är ännu inte kompletta då jag inte lyckats få tag i bilder på alla hundar. En del bilder är äldre och inte av bästa kvalité men ni får hålla till godo med det som finns i dagsläget. Jag tackar alla okända fotografer för bilderna jag ”lånat” från olika sidor. De flesta kommer dock ifrån kennelsidor eller från Lappalaiskoiragalleria.

En annan sida som är helt klart värt ett besök är Suomenlappinkoiran VÄRIT där ni hittar bilder på alla möjliga olika varianter av färger på finsk lapphund.

Min dotter har varit i farten (igen) med kameran och jag passar på att avsluta detta inlägg med några vackra bilder på våra hundar. Fotona på Azze är dock tagna av familjen Ulriksen som är hans fodervärdar.

Först ut är Elektra, som nu blivit en riktigt stilig dam.

Sen ett par foton på Ella, som på något vis alltid ser glad ut på foton.

Kaisa plirröga…. tror man kan få godis om man lägger huvudet på bordet.

Appollon, den ständige mysfarbrorn. Sängen är hans bästa vän, gärna djupt nerbäddad.

Catalina, gosigaste mamma mu.

Azzebus, Azzebus så vacker du är!