Vilken dag det har varit idag. Imorse klev jag upp tidigt för att åka till Borås utställningen. Mötte upp Ann-lie på Smarty´s kennel halvvägs för att samåka resterande bit. Väl framme på utställningen samlades ett glatt gäng lapphundsägare för en härlig dag.

Kaisa vann juniorklassen för tikar med CK och fick strålande kritik. Hennes syster blev andra bästa tik i juniorklassen också med ck, och deras mamma Freeze blev BIM. Inte nog med detta så gick Magiica´s Asterion och vann hanhundsklassen och blev BIR, med CK och CACIB. Dagen blev lång och kantades av växelvis strålande sol, svarta moln och blåst. Men regnet uteblev.

Kaisa och hennes syster Paxa i ringen. Nedan Azze (BIR) och Freeze (BIM).

Väl hemma vid 17.40 och stuvade om i bilen. Ut med Kaisa och all utrustning från dagen och istället in med Appollon och spårutrustning. Kl 19.00 åkte jag och Appollon till Bergagården för att delta i Dreverklubbens Springernatta viltspårstävling. Ett strålande spårtagande av killen och den första 1:an är nu klar! Imorgon är det dags för fortsättning på tävlandet då springernatta fortsätter……