Äntligen skiner solen ute igen, kanske det kan bli lite bad idag. De sista dagarnas regn har inte varit direkt upplyftande, men jag har en vecka kvar till att avnjuta av min semester.

I början på veckan påbörjade min sambo och en av våra kompisar att sätta upp vårt staket. Vi har valt en enkel modell i färdiga moduler då det mest är för syns skull och skärma av lite för hundarna till grannarna. Så småningom kommer det ju även en hundgård på baksidan. Bara vi kan bestämma oss hur vi ska ha den smiley.

Anders och Magnus monterar staket.

Dottern hade väldigt trevligt middagssällskap häromdagen då hon åt pizza. Tjejerna såg till att det inte blev några smulor kvar. Fick tag i kameran och förevigade det hela. Hmm och matte säger att man inte får tigga vid bordet. ”När matte är borta då dansar hundarna på bordet” heter det väl?

Hela klanen, Elektra, Kaisa, Ella och Michaela.

Får vi något tro?

Mums

Medan det regnade som mest igår tog jag äntligen tag i arbetet med att klä om hundbäddarna. De var trasiga i galonet och inte speciellt fräscha trots att man tvättat av dem. Åkte iväg till tygladan och köpte ett (enligt mig) läckert turkosblått galon och lite kraftigare tyg till botten. Sen körde jag igång.

En avklädd hundstomme.

Tillskärningen är klar.

Symaskinen, så bra! Älskar min Husqvarna automatic, gammal och robust och kan sy i allt.

Botten med dragkedja.

Färdiga fodral, undrar om de passar?

Kaisa kika in de nya bäddarna.