Här hemma finns just nu en trött men mycket lycklig Appollon. I skrivande stund ligger han i sängen och tuggar på ett torkat viltben som han fick av mig efter ett lyckat uppdrag. Mums!

Imorse när jag började att packa ihop stövlar, regnkläder, sele och spårlina stod han och studsade i hallen, för då visste han precis vad som var på gång. Vädret såg inte så lovande ut med spöregn ute kl 9, men vad gjorde väl det tyckte han när det var spårning på gång på schemat. Hade turen att få ett spår lagt idag då jag ändå var ledig från jobbet.

Vid 10-tiden mötte vi upp viltspårsdomaren vid bestämd plats och satte igång. Självsäkert och i perfekt tempo tog Appollon spåret klockrent hela vägen, vinklar och bloduppehåll var inga problem alls. När skottet kom stod han lugnt och väntade på att få fortsätta fram till klöven. Vi hade turen att det även var regnuppehåll under spårtiden, men nu strilar det ner ute igen.

En lycklig vovve är klar med sin andra 1:a i öppen klass och vi är ett steg närmare viltspårschampionatet, bara en 1:a kvar att jaga. smiley

Mattes goa kille, Magiica´s Appollon.