Ute är det iskallt, sakta dalar temperaturen neråt. Just nu har vi minus -15 grader. Hundarna håller sig gärna inne och myser framför brasan precis som matte och Kaisa har lagt sig tillrätta på sin favoritplats, skinnfåtöljen här hemma.

Våren känns just nu väldigt långt borta men planeringen är destu närmare. Om några veckor startar vi i lydnadskurs jag och Kaisa och nästan samtidigt drar viltspårskursen igång. Där är Appollon och Kaisa anmälda. Kaisa går som nybörjare och Appollon får sig några träningsspår innan tävlingssäsongen drar igång. Under våren ska jag även delta i andra tränings- och tävlingsaktiviteter vid Trollhättans brukshundsklubb. Känns som att det blir en spännande vår.

På utställningssidan ligger planerna lite löst än så länge. En inofficiell utställning i Sätlia i slutet av februari, sen blir det eventuellt Växjö, annars väntar vi tills maj och Lidköping, givetvis redan inbokat och klart – Riksstämman i Backamo för lapphundsklubben, i juni kan hända att vi drar till grannlandet Norge och sen åter i Vänersborg, Borås och Tvååker och kanske Ransäter. Höstens utställningar är inte klart än.

Vad händer mer? Ja det är än så länge hemligt, men det blir intressant kan jag lova.