Igår var min fodervärd med familj uppe i Drammen för att ställa ut Magiica´s Asterion vid utställningen som arrangerades av Norsk lapphund klubb. Han blev 4:a i championklassen med excellent och fin kritik. Grattis!

Idag ställde på Norska kennel klubbens utställningsmileyockså denna var i drammen. Resultatet blev samma som igår, 4:a i championklassen med excellent.

Bilden nedan är från utställningen i Backamo den 12:e maj då Azze ställdes ut på rasklubbens jubileumsutställning i samband med riksstämman. Där blev han 4:a i championklassen med bedömningen very good. Dagen innan (11 maj) ställdes han i Lidköping och fick excellent med CK och kom 2:a i championklassen.

Nu ska jag dra iväg på lydnadsträningen med Kaisa, och sen blir det träning inför nästa helg då det blir utställning på hemmaplan i Vänersborgsmiley