Igår var det dags för den årliga utställningen i Vänersborg. Kändes skönt att veta att man inte behövde gå upp tidigt för att fara långt, endast 5 kilometer till utställningsplatsen på Restad gård. Till skillnad mot förra årets spöregn och lergytter, börjande dagen lite halvmolnigt mot att bli strålande solsken.

Vi hade startnummer 58 resp 70 i ringen, så först vid 11-tiden startade de finska lapphundarna. Kul att träffa alla glada människor och hundar. I valpklassen ställdes två tikvalpar från King Blue Lagoon kennel, döttrar till Catalinas syster Oldsan. Så mysiga tjejer. Sen fick jag även möjligheten att gosa lite med Musse, Catalinas kullbror. En så go nalle han är. Även Kaisas mamma Freeze och syster Paxa var där.smiley

Azze ställdes i championklassen och fick excellent och slutade på tredje placering i bästa hanhundsklassen. Väl hemma igen var han välförtjänt av lite vila i hängmattan tillsammans med matte Linda.

Sen var dags för mig och Kaisa i juniorklassen. Hon fick excellent och kom på en fjärdeplacering. Är så nöjd med dagen och min skruttfia som är så underbar att hantera och ha med sig.