Idag är det riktigt höstrusk ute, då är det gott att sitta framför brasan och titta på tv. Igår hade vi turen på vår sida och hann med de sista trädgårdsarbetena, rensning inför vintern. Dock får vi nog ge oss ut och kratta mer löv framöver då träden inte tappat allt ännu.

Tjejerna busade runt i hundhagen hela dagen och var helt slut när vi gick in igen. Appollon däremot betraktade dem på säkert avstånd och tog det lugnt. Han fick förmånen istället att följa med matte ut på en långpromenad under eftermiddagen när tjejerna bäddat ner sig och sov som bäst. Gissa om jag hade en kille som blev glad.Annars händer inte så mycket nytt, vi väntar fortfarande på att Ella ska börja löpa. Egentligen skulle hon redan ha gjort det, men löpet verkar ha blivit lite förskjutet. Säkert bara för att man väntar smiley. Nåja, vi håller nu tummarna att det blir inom kort under november.

När det gäller utställningar så tar vi det lugnt under hösten/ vintern. Eventuellt kommer jag anmäla någon till My dog, har ett tag till att tänka innan anmälningstiden går ut.