Nu har vi hunnit in en bit på det nya året. Kan nog påstå att det inte började lovande. Efter nyår började jag få ont i halsen och torrhosta. Trotsade dock detta och for ner till My Dog i Göteborg för att se på Magiica´s Asterion som skulle ställas ut i championklassen, han fick excellent och slutade på en reservplats. Domaren ville ha lite större hanar.

Det var kul att få träffa alla lapphundsmänniskor och prata lite. Skulle egentligen ha ställt ut Kaisa men valde att stryka hennes tävlande då jag inte villa dra med mig kennelhosta eller liknande hem.

På söndagen mådde jag ännu sämre och hostan var hemsk. Efter ett par läkarbesök och nu en pågående längre sjukskrivning börjar jag sakta men säkert återhämta mig från en kikhosta! Trodde aldrig man kunde drabbas av en barnsjukdom som vuxen, men ack så jag bedrog mig. Det har varit riktigt jobbigt, och är fortfarande. Därav har jag inte hunnit uppdatera min hemsida förrän nu i dagarna.

I februari har vi en hel del på gång. Hoppas hinna bli riktigt frisk fram tills dess. Först ut blir föreläsningshelg den 8-9 februari i Göteborg. På lördagen ska Saara Sampakoski (Uppfödare kennel Shacal, Finland) prata om rasstandard, uppfödning, linjer och hälsa. Vi kommer även få en presentation av uppfödarkommittén i Finland. Under söndagen kommer Mats Lindberg från Husdjurshälsan att prata om röntgen, leder och teknik samt foder- och miljöpåverkan. Tror detta kommer bli en lärorik helg. När jag fick reda på att denna helg skulle genomföras anmälde jag mig direkt. Jättebra intiativ av Mia Sandin, Gunnar Wallin och Linda Gustafsson som arrangerat detta!

Sen väntas valptider! Ska bli så spännande att se vad lilla Ella bär på. Hon blev parad i december med goa Isac. Tror på denna kombinationen då de kompletterar varandra bra. Här är en bild på killen, Lapinlunas Alaskan Lapikas. Kontakta mig om ni är intresserad av valp ur denna kombinationen. Ev kommer vi att placera ut en valp på foder.

Därefter finns lite andra lösa planer, men de är än så länge hemliga. Dessa får framtiden utvisa smiley.