Den 16 februari föddes våran R-kull, 4 hanar och 2 tikar. Valpningen gick utan problem och de små har nu hunnit bli en vecka gamla. Mor och barn mår fint och vi njuter av att höra de små liven i valplådan.

Vi kommer att ta individuella bilder på dem när de blir två veckor gamla och har öppnat sina ögon. Då ser man också hur tecknen framträder mer och mer. En av tikarna är svart med vita tecken på haka och bröstkorg, hennes syster är viltfärgad. Två av hanarna är mycket vältecknade, svarta med ljusa tecken och två är svarta med vita tecken på bröstkorg.

Tikarna och en hane är preliminärt tingade av valpintressenter vi redan haft kontakt med innan kullen föddes. Ena tiken kommer stanna kvar inom kenneln. Är ni intresserade av valp ur kullen så finns det just nu några hanar kvar som inte är tingade.

Ring för mer information.