Här hemma känns det som kaos just nu, men jag försöker ta det hela med ro. Vi närmar oss studentdagen med stormsteg, på torsdag smäller det och Michaela ska ta steget ut i stora vida världen. Oj, hur blev hon så stor så snabbt? smileyTror dock att vi har koll på det mesta, är ledig några dagar i nästa vecka för de sista förberedelserna.

Har fått en uppdatering från Magiica´s Rubinni – ”Binni”, han mår fint med sin storebror Moses och busar för fullt på dagarna.

Kompisarna Binni och Moses sussar gott.

Binni – killen med glimten i ögat, ligger i soffan och ser på tv med sin ägare.

För en vecka sedan flyttade Ådi till sin nya familj där han trivs fint. De har dock redan träffat honom under våren några dagar här och var för att lära känna honom ordentligt och även för att det tidsmässigt inte passade dem att ta hem honom förrän nu på heltid. Han bor i hus med ett härligt grönområde precis intill och har det så gott! Lillhusse Gustav har lärt honom spela död hund om man säger – ”Pang”. En riktigt lättlärd kille och så mysigsmiley.

Familjen Almér är fodervärdar till Ådi och han kommer att synas på utställningar med mig framöver. Hans första aktivitet är en valpkurs som familjen började på i torsdags vid Aktiv hund. Toppen att tillfället fanns att börja med en gång. Det ska bli roligt att följa honom framöver. Sen är det ju heller inte fel att han bor här hemma i Vargön.