Så otroligt glad över gårdagen. Dagens höjdpunkt var när den överlyckliga dottern till vår fodervärd ringer och meddelar att Magiica’s Asterion tagit sitt norska cert vid utställningen i Oslo och numera kan titulera sig Nordisk utställningschampion! De är ett samspelt team i ringen Linda och Azze, och det är så roligt att se henne vara handler. En mycket duktig tjej. Stort grattis till familjen Ulriksen och Azze smiley.

Nu hoppas vi på att få lite förfrågningar från snygga tikar så vi kan få valpar från vår kille. Han är tillgänglig för passande tikar. Hör av er till mig för mer information om ni är intresserade av att låna honom.

Själv var jag igår iväg på Falbygdens brukshundsklubb för att ställa ut Kaisa och Ravna på den inofficiella utställningen i Falköping. Även Magiica´s Rubinii (Binni) kom med sina ägare. Vi hade en härlig dag med lite sol emellan regnskurarna. Jättebra socialträning för valparna.

Magiica’s Rubinii blev 2a valpklass hanar med HP. Magiica’s Ravna blev BIR i valpklassen med HP 6-9 mån men blev i BIS-finalen oplacerad. Kaisa blev 2a i öppenklass tikar.

Binni i ringen med matte Marianne

En riktig goding är han allt Magiica´s Rubinii

Hejarklacken var också med, här är Binnis kompis Moses

Här springar jag med Ravna

Nu laddar vi inför ringträning på onsdag den 20:e och utställning i Ljungskile på söndag den 24 augusti.