Igår var jag iväg i Backamo och ställde ut fyra av kennelns egna hundar samt deltog en av hanarna i vår r-kull. I valpklassen 6-9 mån deltog Oden – ”Ådi” och Magiica´s Rubinii – ”Binni”. Binni blev 3:a, Ådi blev BIR med HP, Magiica´s Ravna – Vår ”Ravvi” blev BIM med HP.

Marianne och Binni tillsammans med min extrahandler för Ådi, Anne-liesmiley. Grattis till familjen Almér, ni tar så väl hand om vår lille kille och var en go hejjarklack vid sidan. Vilket resultat på killens och eran allra första utställning någonsin!

BIR och BIM valparna Ådi med matte Ulrika och Ravvi tillsammans med mig.

Jag ställde även ut Kaisa i öppenklass och det var många fina tikar, 11 stycken var vi i gruppen. Kaisa fick excellent och slutade 4:a. Sen var det dags för veteranklassen. Catalina var ensam i gruppen och ville inte riktigt visa upp sig. Med regn och halkigt underlag och en go dam på sina 10,5 år så gjorde hon sitt bästa med ett very good. Kritiken var fin och domaren blev mycket förtjust i henne. Till handlerhjälp fick jag Linda Ulriksen. Hon har tidigare visat min guldklimp med lysande resultat. Sist Catalina ställdes ut för två år sedan (tror jag det var) blev hon BIR veteran med reservcert i Mjöhult på SLK södras rasspecial.

Linda och Catta framför domartältet.

Väl hemma sov tjejerna gott. Framåt kvällstimmarna kom ett mail med massor av fina bilder från Norge. Tack Lena för att du hjälper husse Gunnar och skickar bilder på Magiica´s Rakki. smiley