Upp 04.30 en lördag för att åka på utställning en timme senare, ja man måste nog vara lite halvgalen. Tur jag hade med goa Anne-Lie Lund från Smarty´s kennel så vi höll oss vakna på resan ner mot Skåne. Efter ca 35 mil landade vi vid Röstånga camping och SLK södras rasklubbsutställning. Vi hade tur med vädret och det var inte förrän framåt eftermiddagen som det kom ett par kortare skurar.

I valpklass 6-9 månader, ställde jag ut Magiica´s Ranco (Boo) medan husse och matte studerade studsbollen från ringside. Inte lätt för en liten busig kille att veta vad som är på gång. Anne-Lie hjälpte till att ställa Ådi då de gick i samma klass. Boo blev 2:a och Ådi 4:a. Sen var det dags för tikvalparna, Magiica´s Ravna blev 3:a, domare Tina Permo.

Öppenklassen för tikar var jättestor och den ena efter den andra tiken fick nöja sig med ett Very Good för dagen, så ock Kaisa. Om jag inte minns fel var de 11 eller 12 tikar totalt och endast 4 fick excellent. Domare Gunnar Nyman.

Jättekul att se så många fina lapphundar och att träffa alla goa glada lapphundsägare och vänner. Campingstugan var toppen och trivseln vid kvällens gemensamma grillstund gemytlig. Dock var det två trötta vuxna och en tonåring som glatt erbjöd sängen sällskap strax efter 21 på kvällen.

Vi vaknade utvilade på söndagen, städade ur stugan och for vidare till SKK Eslövs internationella utställning vid flygfältet. Gud så det blåste! Det blev en lång väntan, idag var bara två hundar anmälda, Ådi fick nöja sig med socialträning vid ringside. Magiica´s Ravna blev BIR valp med HP i valpklass 6-9 mån och Kaisa blev 4:a i bästa tikklass med CK, domare Erna Britt Nordin.

När vi väl var klara packade vi ihop och påbörjade den långa resan hem, ett snabbt stopp i Varberg för lite mat och sen vidare. Landade hemma vid 19.30 och att säga att man inte var trött var ingen idé, men vilken trevlig helg vi haft.