I lördags den 1 augusti startade Magiica´s Ravna, Rubini (Binni) och Riekko (Uffe) i öppen klass i viltspår vid Kärrshåla skjutbana i Kungshamn, det sk ”Skärgårdsspåret”. Även Oden (Ådi) kom dit. Vi hade en fin solig dag med trevlig fikastund som avslut.

Resultaten blev allt ifrån 0-3 men hundarna kämpande tappert i ganska svårspårad terräng och med stark viltstörning. Stort grattis till Binni som tog sitt första 1:a pris med älg i spåret! Uffe fick en2:a och syrran Ravvi en 3:a. Ådi fick 0.

Stora delar av spåren låg på klipphällorna och där är det svårt att lokalisera spår om solen ligger på och blodet dunstat. Dessa hundar är ju dessutom precis klara med anlagsspåret och för de flesta var det första tävlingen. Så vi är nöjda ändå. Huvudsaken är ju att hundarna aktiveras och tycker det är roligt.