Nu har vi passerat nyåret och är inne på 2016. Här kommer en kort resumé från oss. Vi är snart tillbaks med fler nyheter. Ha en god fortsättning!

I torsdags var jag nere i Göteborg på My Dog för att ställa ut Ravvi i unghundsklass. Hon fick ett very good och placerade sig som fyra av tikarna. Hon behöver fortfarande tid att utvecklas och för närvarande är hon heller inte i full päls. Vi var dock nöjda med det resultatet och resten av tiden spenderades med att gå runt och kika på montrar och prylar samt att se de svenska lapphundarna. Jättetrevlig att som vanligt träffa på en del vänner och bekanta på plats.

Har även fått uppdatering med bilder under dec/jan på några av R-kullens valpar.
Här är Magiica´s Rania med sin kompis.
Magiica´s Riekko ”Uffe” njuter av snön.
Detsamma gör brorsan Magiica´s Rubinii
Här är Magiica´s Rakki i Norge

Under tre veckor i december/januari skiftet hade vi privilegiet att ha Ådi boende hemma hos oss på kenneln då hans husse och matte var på resande fot. Han är en så godmodig kille. Under två dagar var han även med mig på jobbet (brandkåren) och utgjorde kontorsmaskot. Han trivdes gott här och kom väl överens med Appollon och tjejerna. Nu är han åter hemma hos de sina. Tack för att vi fick ”låna” hem killen hit då ni var iväg.