Efter jobbet i tisdags for jag och min dotter iväg på en 50 mil lång resa mot Prӕstᴓ i Danmark.
Det blev ett par timmar i bilen och mysig pratstund. För första gången körde jag också över Öresundsbron. Kändes lite lustigt att sista biten köra under vatten i tunnlarna.

Väl framme sent på kvällen fick vi ett varmt mottagande av Henrik och Sanne R. Koch och deras två hundar Chanca och Käki. Vilka underbara människor och hundar. Käki var så gudomligt söt.

Fina Chanca. (Stamtavlenamn Walther) fotograferad med mobilkamera.

Syftet med vår resa var att försöka para Ella med Chanca. Hundarna fann snabbt tycke för varandra och vi fick ett par lyckade parningar med oss hem i bagaget. Chanca är en lugn och harmonisk hane, han var en sån gentleman mot sin tjej. smiley

Vi hann även med en fin rundtur i vackert solsken i byn med Sanne som guide. Vi kände oss riktigt som hemma och det var så fint. Min dotter fotograferade både hundar och under rundturen. När bilderna är redigerade får ni ta del av dem.

Tack för att vi fick låna Chanca till Ella. Ett stort tack för er gästvänlighet och för rundvisningen i er fina by.

Nu hoppas vi på midsommarvalpar.

Just nu sitter jag och hämtar kraft för nästa äventyr. I eftermiddag går resan upp mot Uppsala tillsammans med Ådi och hans fodervärd samt min Ravvi för en helgkurs i fårvallning. Vilken tur jag hade att höglöpet hann ske innan dess.