Idag fyller vår A-kull 7 år. Stort grattis till Magiica´s Appollon, Argos, Adonis och Asterion. Appollon har firats av väl här hemma tillsammans med vårt andra födelsedagsbarn, min son som fyller 15 år. Ni må tro att han tyckte det var spännande när valparna föddes på hans födelsedag det året.

ZOOOOM, tänk var fort tiden går, nu är de redan 7 år!

Se bara på denna söta lilla valp nedan, Magiica´s Asterion. I folkmun känner de flesta till honom genom tilltalsnamnet Azze.

Azze placerades 2009 ut på fodervärdsavtal hos familjen Ulriksen. Under åren har de varit mycket flitiga i utställningsringarna och killen har kammat hem en hel del utställningstitlar. Han har även fått möjlighet att arbeta i skog och mark och titulerar sig därmed även som svensk viltspårschampion. I samband med att killen nu fyller 7 år upphör fodervärdsavtalet att gälla och ägarskapet övergår nu helt till fodervärden. Tack för att ni vårdat honom så väl under dessa år, fortsätt så.

Tack för vårt samarbetet, jag önskar er lycka till i framtiden. Givetvis kommer jag fortsätta att följa er på vägen. Vi hörs och syns där ute i hundvärlden! smiley