Valparna har redan hunnit bli över 8 v och det är flyttdags. Tänk vad tiden går!

I fredags den 19 augusti var vi hos veterinären och vaccinerade, chip-märkte och besiktigade valparna. Alla valpar blev besiktigade utan anmärkning. Vi hade även med deras mamma Ella och Kaisa här hemma för den årliga vaccineringen. Bilresan till och från veterinären gick fint, inga åksjuka valpar här inte.

Väl hemma förberedde jag det sista kring alla papper inför att valparna skulle börja levereras till sina nya familjer. Wargen och Wargas flyttade båda under fredagen. Båda deras familjer kom vid lunchtid och valpköparna fick då möjlighet att också träffa varandra över en gemensam fika.

Wargen kommer att bo hos Annika, Sven och Roger Sääw-Wikström i Trollhättan.

Wargas kommer att bo hos Reine och Alexandra Törnkvist i Sävedalen utanför Göteborg.

Under lördagsförmiddagen var det dags för nästa valp att flytta, Wargo. Carina och Jerry Jonsson ifrån Plymspireas kennel kom vid lunchtid för att hämta hem sin nye kille till kenneln. Det känns alltid lite ledsamt när valparna flyttar, men jag vet att de kommer få det bra i sina nya hem. Helt tomt blev det ju inte här hemma heller då Warga stannar en vecka till innan hon flyttar. Hon har dessutom sällskap av sin mamma Ella och de andra i flocken.