Förra helgen var jag på en roadtripp med Mia Sandin ifrån kennel Lihkku. Vi for ner till Skåne för en utställningshelg. Fick en jättemysig stuga på Orebackens camping med närhet till fina vandringsstråk. Eftersom vi var lediga på fredagen tog vi det lugnt på vägen ner och hann både med att handla, göra iordning i vår stuga och en härlig långpromenad innan andra dök upp.

Så härligt att få träffa Sanna och Henrik Koch igen och pappa Chanca till vår w-kull och deras söta Käki. Vi hade såna trevliga samtal vid middagarna på fredags- och lördagskvällen.

Under lördagen var det dags för SKK Eslöv utställning. Jag ställde Ravvi i öppenklass, hon fick excellent och placerade sig som 4:a i konkurrensen med fin kritik. Efter utställningen handlade vi lite hundtillbehör och for tillbaks till stugan.

Söndagen bjöd på SLK södras rasspecial i Sjöbo, strax utanför campingen. Ravvi var med i öppenklass där hon fick excellent men blev oplacerad. Vi var också med i prestationsklassen där hon blev 2:a, hon är SE VCH viltspårschampion :).

Vi ställde även upp i parklassen tillsammans med Mia´s hane Davvi. Riktigt roligt att springa med två hundar samtidigt och de skötte sig så fint. Dock blev vi oplacerade.

På vägen hem for vi förbi och hälsade på Sofie Elofsson där hundarna fick springa lösa i hagen och hälsa på hennes fina hästar. Vilka goa små shettisar.

Efter en fullspäckad helg kom jag sent hem, men har haft det så trevligt. Ser fram emot en ny tripp nu i oktober…..

Jag i stugan med Ravvi och Davvi, samt Raffi sittandes på golvet.