Här kommer information inför kennelträffen på lördag den 5 november som utlovat. Samling sker på grusparkeringen vid Bergagården på Hunneberg, Vargön strax utanför Vänersborg. Se www.hunneberg.com/se för mer info och ev vägbeskrivning.

Vi träffas med start kl 11:00 för en gemensam promenad, lite andra aktiviteter och trevliga samtal. Ta med er lite fika (varmt att dricka), ett glatt humör och kläder efter väder! Vi avser att fixa till en lättare lunch till självkostnadspris vid träffen.

Glöm inte vatten och ev. något gott till era hundar 🙂 Väderprognosen utlovar i dagsläget 2 grader varmt och snö! Tveka inte att höra av er om ni har frågor.

Bergagården är en plats för rekreation, friluftsliv och naturupplevelser. Gården är idag ett informationscentrum för bergen och ett mycket populärt besöksmål för både närområde och långväga besökare. Här finns grillhus med tak där det finns kolgrillar med galler samt ett par bord och bänkar. I skogsbrynet bakom Bergagården finns även ett eldhus med en fast eldstad samt väggfasta bänkar. Tanken är att vi ska kunna sitta vid någon av dessa och äta. 😉